Електронни услуги

Мобилен център
за обслужване на клиенти

График на мобилен център за обслужване на клиенти mobile center X


Профил на купувача
 

Новини Всички новини

Ден на отворените врати в Пречиствателната станция за отпадъчни води на София

18 ноември 2017

„Софийска вода“ прие на територията на една от най-големите пречиствателни станции за отпадъчни води на Балканите край Кубратово над 50 посетители. Събитието бе инициирано по повод започващата Европейска седмица за намаляване на отпадъците. Столичната ВиК компания предложи една нетрадиционна семейна разходка за всички с интерес към технологиите и любознателните да видят отблизо и разберат какво се случва със замърсената вода на едномилионния ни град и процесите по пречистването й. Екип на „Софийска вода“ показа в съботния ден как на практика една голямата кална река се връща обратно в природата чиста и безопасна.

Какво стои зад третия ред от сметките ни за вода: „пречистване“?

15 ноември 2017

„Софийска вода“ отваря вратите на една от най-големите пречиствателни станции за отпадъчни води на Балканите – „Кубратово“. На 18 ноември (събота), по случай Европейската седмица за намаляване на отпадъците, столичната ВиК компания предлага една нетрадиционна семейна разходка на всички, които имат желание, да видят отблизо какво се случва със замърсената вода, която излиза от домовете ни и да се запознаят с процеса на пречистването й.

"Софийска вода" откри мобилен център за обслужване на клиенти

14 ноември 2017

Това е първият Мобилен център за клиенти във ВиК сектора в България. Пътуващият офис ще посещава над 20 крайградски зони около София, на територията, обслужвана от „Софийска вода“. Той ще предлага всички видове услуги, които се извършват и в стационарните клиентски центрове на компанията.
  
     
     
    You need to upgrade your Flash Player   
You need to upgrade your Flash Player
  

КонтактиВсички контакти

0800 1 21 21

безплатен телефон

Анти-корупционен телефон
02 812 25 21

АнкетаДруги анкети

Бихте ли се отказали от получаване на хартиена фактура от Софийска вода?

Споделете вашите впечатления