Софийска вода изпълнява дадено обещание – 14 люляка за 2017-та

21 април 2017

Малко над 13 хил. отказа от хартиена фактура са регистрирани през 2016-та година. Това беше и поводът доброволци от “Софийска вода” АД да засадят 14 люляка в двора на ОУ в кв. “Бояна”.

Всяка  пролет компанията спазва обещанието си да посади по едно дърво за всеки 1000 отказа от хартиена фактура. Инициативата стартира през 2012-та година, а до момента са засадени над 125 дървета и храсти, които да направят градската среда по-приветлива и красива.

„По  традиция  по този начин отбелязваме и Световния ден на Земята и благодарим на клиентите си за отговорността и грижата към природата и водатa.  За фактурите, които се изпращат всеки месец, годишно се изсичат много дървета, използват се огромни количества вода, употребяват се химикали и енергия. С всеки отказ от получаване на месечна фактура на хартиен носител, нашите клиенти допринасят за опазването на околната среда“, заяви Веселин Иванов, от екип „Аварии и поддръжка“ наСофийска вода АД.

КонтактиВсички контакти

цената е в съответствие с абонаментния Ви план