„Софийска вода“ награждава десет коректни клиенти в лятната томбола на дружеството

07 септември 2017

6 ваучера по 500 лева за бяла и черна техника, и 4 ваучера по 250 лева за спортни стоки спечелиха коректни клиенти на „Софийска вода“. Днес (7.09.2017 г)  печелившите клиентски номера бяха изтеглени в присъствие на нотариус:
ваучер за 250 лева   1003091916

ваучер за 250 лева   1003069374
ваучер за 250 лева   1005309142
ваучер за 250 лева   1004088938

ваучер за 500 лева   1005141940
ваучер за 500 лева   1004041905
ваучер за 500 лева   1005281482
ваучер за 500 лева   1005335633
ваучер за 500 лева   1005019008
ваучер за 500 лева   1005310385

Всички клиенти, които нямаха задължения към 31 август 2017 г., бяха включени автоматично в томболата. Наградите ще  се предоставят на титулярите на партидата или на клиентите, които с документ удостоверят, че плащат сметката на печелившия клиентски номер. Щастливците ще бъдат уведомени лично с писма и по телефона.

„Софийска вода” благодари на всички коректни клиенти, които дават възможност услугите да се поддържат и да се инвестира за тяхното подобряване.

Информация за томболата може да се получи в Центровете за обслужване на клиенти на „Софийска вода” и на новия безплатен номер за връзка с клиенти  0800 121 21.  На интернет страницата на дружеството столичани могат да проверят текущите си задължения, да заявят електронна фактура или да се абонират за SMS известяване за планираните спирания на водата. Компанията предоставя много опции за касово и безкасово плащане на сметките за вода.
За „Софийска вода” е изключително важно да поощрява коректните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на редовните платци се поддържат водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и се правят инвестиции за тяхното подобряване.