„Софийска вода“ с принос за деца в неравностойно положение от София и Пловдив

03 ноември 2017

По време на осмото издание на „Вечер на добродетелите“, организирано от фондация „За Нашите деца“, бяха набрани над 160 000 лв., които ще бъдат използвани за програмата „Аз играя и мечтая“. Тя насърчава развитието на 720 деца в ранна възраст от София и Пловдив, които живеят без родителска грижа или в рискова семейна среда.

„Софийска вода“ АД, част от „Веолия“ със своя съществен принос, съвместно с традиционни и нови дарители, партньори, гости и приятели на фондацията, се включи в идеята за играта като средство, което развива детето, показва му света и задълбочава връзката с хората, които се грижат за него.

Дружеството подкрепя от години фондация „За Нашите деца“, като разположи дарителски кутии в офисите си и се включва в традиционната коледна кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“. „Софийска вода“ споделя ценностите на Веолия и полага системни усилия  в подкрепа на добрите каузи и социалната си ангажираност и грижа за най-малките и уязвими членове на нашето общество – децата.

Отчетът за използването на средствата е публичен и може да бъде видян на страницата на фондацията.