Програма за лоялни клиенти на „Софийска вода“ АД

„Софийска вода“  благодари на своите лоялни клиенти (физически и юридически лица):

 - Всеки месец 50 клиенти, които нямат натрупани задължения към „Софийска вода“ АД,  ще получат 5% отстъпка от сметките за ВиК услуги за следващия месец. 

 - В края на годината 50 коректни клиенти, които редовно са плащали сметките си в срок през последните 12 месеца, ще получат 10% отстъпка от сметките за вода за следващите шест месеца.

Всички клиенти, които нямат задължения, ще участват автоматично в програмата, независимо от начина на плащане. Клиент, който редовно плаща своите сметки в определен период от време, е клиент, който е заплатил всяка издадена в периода фактура в рамките на 30-дневния срок.

Печелившите ще бъдат определяни на случаен принцип в присъствието на нотариус всеки първи работен ден от съответния месец.

Лоялните клиенти, които получиха шест месечни отстъпки от сметките си, бяха определени на 1 декември 2016 г. Техните клиентските номера са тук.

Намалението ще бъде приспаднато автоматично от сметките на клиентите, като  от тях не се изисква никакво допълнително действие. „Софийска вода“ АД ще уведоми с писмо всички, които са получили намаление по фактурите им.

Печеливши клиенти, които получават 5% отстъпка за 1 месеца

Печеливши клиенти, които получават 10% отстъпка за 6 месеца

      
     
     
    You need to upgrade your Flash Player   
You need to upgrade your Flash Player
  

КонтактиВсички контакти

Контакт със Софийска вода

0800 1 21 21

безплатен телефон

София 1766, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2А