Нашият екип

„Софийска вода” прилага схема за поощряване на постиженията на служителите на компанията. Тя е създадена, за да отличи добрите лични резултати. Всяка година сред множество номинации от различни звена на фирмата се избира служител, който се отличава с приза Златна звезда. Номинациите за служителите за разделени на категории, съответстващи на петте ценности на компанията: ОТГОВОРНОСТ, СОЛИДАРНОСТ, УВАЖЕНИЕ, ИНОВАТИВНОСТ и ОРИЕНТИРАНОСТ КЪМ КЛИЕНТА.
Всяка година Софийска вода отличава 5 „Златни звезди“. По този начин компанията оценява важността на индивидуалния принос на всеки служител към общия успех на екипа. 

 

Сениха Велиша Отговорник звено биология в Лабораторен изпитателен комплекс

През 2014 г. Сениха започва работа като стажант биолог в Лабораторен изпитателен комплекс на „Софийска вода“. През есента на същата година Сениха приема да остане на постоянна позиция като Лабораторен специалист- биолог в сектор "Питейни води" на ЛИК, а три години по-късно и като отговорник звено "Биология". Сениха Велиша завършва "Биотехнологии" в Биологически факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Има и магистърска степен по "Екологични биотехнологии".

инж. Николай ПараскевовГлавен инженер „Канализация“

Николай Параскевов завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, специалност ВиК. Присъединява се към „Софийска вода“ през 2013 г. като стажант в отдел „Канализация“. След приключване на стажа Николай остава в екипа като младши технически инженер. Последователно минава през позициите технически инженер, старши технически инженер, занимава се и с видеозаснемане на канализационната мрежа. От края на 2019 година Николай Параскевов е главен инженер „Канализация“ на дружеството.

Кристина ДоневаСтарши специалист в отдел „Снабдяване“.

Кристина Донева учи в Природо-математическа гимназия в Димитровград, а по-късно завършва и Финанси във Висшето училище по застраховане и финанси. Започва работа в „Софийска вода“ през 2013 г. още като студентка на позиция младши счетоводител „Дълготрайни активи“ и след това като счетоводител „Дълготрайни активи“ в отдел "Финанси". Успоредно с работата в дружеството, Кристина последователно завърша и две магистратури в Университета за национално и световно стопанство - „Финансов мениджмънт“ и „Мениджмънт на недвижимата собственост“. След кратко прекъсване, в момента тя е старши специалист в отдел „Снабдяване“. „Това, което ми харесва в „Софийска вода“, е възможността за развитие и шансът да уча нови неща и да надграждам себе си.“

Каква вода пием? Онлайн смяна на партида         

КонтактиВсички контакти

Контакт с отдел Човешки ресурси

Ела в нашия екип

Ако желаете са се присъедините към нашия екипможете да разгледате свободните позиции в компанията