Нашият екип

„Софийска вода” прилага схема за поощряване на постиженията на служителите на компанията. Тя е създадена, за да отличи добрите лични резултати. Всяка година сред множество номинации от различни звена на фирмата се избира служител, който се отличава с приза Златна звезда. Номинациите за служителите за разделени на категории, съответстващи на петте ценности на компанията: ОТГОВОРНОСТ, СОЛИДАРНОСТ, УВАЖЕНИЕ, ИНОВАТИВНОСТ и ОРИЕНТИРАНОСТ КЪМ КЛИЕНТА.
Всяка година Софийска вода отличава 5 „Златни звезди“. По този начин компанията оценява важността на индивидуалния принос на всеки служител към общия успех на екипа. 

 

инж. Николай ПараскевовГлавен инженер „Канализация“

Николай Параскевов завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, специалност ВиК. Присъединява се към „Софийска вода“ през 2013 г. като стажант в отдел „Канализация“. След приключване на стажа Николай остава в екипа като младши технически инженер. Последователно минава през позициите технически инженер, старши технически инженер, занимава се и с видеозаснемане на канализационната мрежа. От края на 2019 година Николай Параскевов е главен инженер „Канализация“ на дружеството.

Кристина ДоневаСтарши специалист в отдел „Снабдяване“.

Кристина Донева учи в Природо-математическа гимназия в Димитровград, а по-късно завършва и Финанси във Висшето училище по застраховане и финанси. Започва работа в „Софийска вода“ през 2013 г. още като студентка на позиция младши счетоводител „Дълготрайни активи“ и след това като счетоводител „Дълготрайни активи“ в отдел "Финанси". Успоредно с работата в дружеството, Кристина последователно завърша и две магистратури в Университета за национално и световно стопанство - „Финансов мениджмънт“ и „Мениджмънт на недвижимата собственост“. След кратко прекъсване, в момента тя е старши специалист в отдел „Снабдяване“. „Това, което ми харесва в „Софийска вода“, е възможността за развитие и шансът да уча нови неща и да надграждам себе си.“

Сениха Велиша Отговорник звено биология в Лабораторен изпитателен комплекс

През 2014 г. Сениха започва работа като стажант биолог в Лабораторен изпитателен комплекс на „Софийска вода“. През есента на същата година Сениха приема да остане на постоянна позиция като Лабораторен специалист- биолог в сектор "Питейни води" на ЛИК, а три години по-късно и като отговорник звено "Биология". Сениха Велиша завършва "Биотехнологии" в Биологически факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Има и магистърска степен по "Екологични биотехнологии".

Каква вода пием? Онлайн смяна на партида         

КонтактиВсички контакти

Контакт с отдел Човешки ресурси

Ела в нашия екип

Ако желаете са се присъедините към нашия екипможете да разгледате свободните позиции в компанията