Нашият екип

Златна звезда и Служител на 2018 годинаДанаил Делчев, „Мениджър управление и баланс на водите“

„Софийска вода” прилага схема за поощряване на постиженията на служителите на компанията. Тя е създадена, за да отличи добрите лични резултати. Всеки месец сред множество номинации от различни звена на фирмата се избира служител, който се отличава с приза Златна звезда. На всеки три месеца се определя и Екип на тримесечието. В края на годината от всички отличени се избира Служител на годината и Екип на годината. 

Златна звезда и Служител на 2018 година

Данаил Делчев реализира успешно проект за осигуряване на постоянна енергия за предаването на данни от обектите към СКАДА (системата за наблюдение и управление на водопроводната система на столицата). Проектът стартира с монтирането на ветрогенератор на резервоар Плана. Използването на възобновяеми природни източници за производство на енергия е водеща и щадяща природата практика не само във фирмата, но и в обществото.

Екипи на 2018 година

Манол Иванов и Красимир Костадинов отдел "Външно водоснабдяване", за подготовката и организацията на ремонта на резервоар "Модерно предградие"

Теодора Тодорова, Станислава Любенова, Владимир Гълъбов, Саша Енева, Деница Иванова, Руска Тодорова, Маргита Алексова, Антонина Тодорова, Христина Донева, Йоан Лещански и Красимир Кръстев за участието им в съвместен проект с Фондация „ХЕСЕД“ за интеграция на децата от кварталите „Филиповци“ и „Факултета“

Борислав Карабельов и Здравко Чорбаджийски за добрата организация при преоборудването на аварийните екипи на „Софийска вода“

Нели Мосинкова, Даниела Терещенко, Станислава Любенова, Станислава Стефанова, Ванина Стаменова, Мария Русанова, Александра Гарагушкова, Саша Енева, Любомир Филипов, Сергей Данов, Маргита Алексова, Раймона Георгиева, Христа Кадиева и Галя Куманова за организирането и провеждането на детска творческа занималня „Водна творилница“ за деца на служители.

 

Ана МаняроваМениджър „Регулиране и изпълнение на концесионния договор"

Първоначално Ана се насочва към САЩ, където успешно завършва бакалавърската си степен по икономика. По-късно, връщайки се в Европа, записва магистратура „Управление на водите и околната среда“ в университета в Брайтън, Великобритания. Преди 11 години, Ана поставя началото на кариерата си в България, като мениджър „Проекти“ в Софийска вода АД. Впоследствие поема управлението на отдел „ДМА планиране“ отговарящ за регулирането на налягането и зонирането на мрежата. През последните години, Ана Манярова успешно изпълнява позицията мениджър „Услуги по опазване на околната среда“, а от началото на март 2018, пред нея се разкри ново поле за изява и предизвикателства, влизайки в ролята на старши мениджър „Регулиране и изпълнение на концесионния договор“.

инж. Нели МосинковаЕксперт РИКД

Нели Мосинкова завършва Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия "арх. Камен Петков", гр. Пловдив със специалност „Строителство и архитектура“. Още в ученически си години тя проявява интерес към специализирането във водния сектор и продължава обучението си в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, специалност „Водоснабдяване и канализация”. В „Софийска вода“ АД, тя постъпва като стажант в отдел „Строителен контрол“, през 2013 г. Една година по-късно, започва работа в отдел „Контролна зала – Водопроводна мрежа“, като Координатор "Водопроводна мрежа". През 2016 г. става част от екипа на отдел „Регулиране и изпълнение на Концесионния договор“ като Експерт РИКД, в който работи и до днес.

инж. Пламен РачевМениджър „Проактивни дейности по водопроводната мрежа“

Пламен Рачев стартира своето висше образование в Строителен техникум Стара Загора, специалност „Архитектура и строителство“. Впоследствие специализира като инженер „ВиК мрежи и съоръжения“ към УАСГ в София. Първите си крачки в „Софийска вода“ АД, Пламен прави като стажант през 2002 г., като два месеца по-късно бива назначен за Технически специалист в отдел „Мониторинг на активите“. През 2006 г., успешните му стъпки го водят до повишение в Старши технически специалист, а година по-късно и до преназначаването му в Главен инженер към същата структура, която разширява своя спектър преименувайки се в „Управление на водите“. През 2010 г. поема мениджмънта на „ДМА Програма“, който до 2015 г., заедно с „ПМА Програма“ се разширява в „Проактивни дейности по водопроводната мрежа“, където Пламен работи и до днес.

Каква вода пием? Монтаж на водомери с дистанционно отчитане Онлайн смяна на партида         

КонтактиВсички контакти

Контакт с отдел Човешки ресурси

Ела в нашия екип

Ако желаете са се присъедините към нашия екипможете да разгледате свободните позиции в компанията