Електронни услугиПрофил на купувача
Каква вода пием

           

     

Новини Всички новини

Поредно признание за „Софийска вода“ от ВиК общността

01 октомври 2020

„Софийска вода“ АД, част от Веолия, спечели обявения конкурс на Българската асоциация на водите (БАВ) за „Най-добра пречиствателна станция за питейни води“. Резултатите от него бяха обявени по време на Националния семинар, посветен на питейните води, проведен в Старосел.

Важно за клиентите на "Софийска вода"

12 август 2020

Във връзка с постъпили сигнали от граждани, „Софийска вода“ напомня на своите клиенти, че при извършване на планови и аварийни ремонти по водопроводната мрежа, налагащи спиране на водата, няма практика служители да обикалят домове и да предупреждават за предстоящо спиране. Уведомяването на клиентите се извършва при планови ремонти в популярни новинарски сайтове, както и с имейли и SMS-и пряко до тях. Всички ремонтни дейности могат да бъдат проследени в реално време и на виртуалната карта на страницата ни: https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

В Световния ден на околната среда поставихме 9 нови къщи и хранилки за птици и хотели за насекоми

05 юни 2020

6 нови къщи за птици, 3 хранилки и 2 хотела за насекоми поставихме на територията на пречиствателната станция за питейна вода Бистрица днес в Световния ден на околната среда. Инициативата е част от ежедневната грижа на „Софийска вода“ за опазване на биоразнообразието на своите обекти.
Каква вода пием? Онлайн смяна на партида         

КонтактиВсички контакти

0800 1 21 21

безплатен денонощен телефон

Анти-корупционен телефон
02 812 25 21

АнкетаДруги анкети

Бихте ли се отказали от получаване на хартиена фактура от Софийска вода?

Споделете вашите впечатления