Електронни услугиПрофил на купувача
Каква вода пием


 

Новини Всички новини

Възстановено водоснабдяване в кварталите „Хиподрума“, „Лагера“, „Белите брези“ и „Крива река“

11 май 2019

Водоснабдяването в кварталите „Хиподрума“, „Лагера“, „Белите брези“ и „Крива река“ беше възстановено поетапно в ранните следобедни часове днес. Аварийните екипи на „Софийска вода“ локализираха и изолираха възникналата авария на магистрален водопровод с диаметър 600 мм. Бяха предприети и мерки за отводняване на засегнати имоти. Мобилна лаборатория на „Софийска вода“ проведе извънредно изследване на водата в засегнатия район. Резултатите от анализите показват, че качеството на питейната вода е без отклонения и в норма. Подборна информация за всички аварийни и планирани ремонтни дейности на дружеството е отразена в реално време на виртуалната ни карта: https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Временно без вода в кварталите „Хиподрума“, „Лагера“, „Белите брези“ и „Крива река“

11 май 2019

В следствие на авария на магистрален водопровод с диаметър 600 мм при строително-монтажни работи в ж.к. „Хиподрума“ временно е прекъснатo водоподаването към ж.к. "Хиподрума ", ж.к. "Лагера" , ж.к. "Белите брези" и кв. "Крива река". Екипите на „Софийска вода“ са на място и правят всичко възможно поетапно да възстановят услугата към засегнатите квартали.

Първият ВиК оператор с екологичен сертификат ЕМАS у нас

17 април 2019

Значима стъпка в спазването на международните екологични стандарти във водния сектор в България „Софийска вода“, част от световния лидер на екологични услуги Веолия, стана първия ВиК оператор, който бе регистриран от Министерството на околната среда и водите по схемата на Европейската общност за управление по околна среда и одит (ЕМАS)
Каква вода пием? Монтаж на водомери с дистанционно отчитане Онлайн смяна на собствеността         

КонтактиВсички контакти

0800 1 21 21

безплатен денонощен телефон

Анти-корупционен телефон
02 812 25 21

АнкетаДруги анкети

Бихте ли се отказали от получаване на хартиена фактура от Софийска вода?

Споделете вашите впечатления