Електронни услуги

Мобилен център
за обслужване на клиенти

График на мобилен център за обслужване на клиенти mobile center X


Профил на купувача
 

Новини Всички новини

Спешен ремонт на канал налага затваряне на ул.“Димитър Петков“

04 декември 2017

Екипи на „Софийска вода“ предприемат спешен ремонт на канализационно съоръжение по ул.“Димитър Петков“ от утре – 5 декември 2017 г. Строителните дейности налагат затваряне на достъпа за автомобили по ул.“Димитър Петков“ в участъка от бул.“Тодор Александров“ до ул.“Пиротска“ в следващите 5 дни. На този етап до започване на същинските ремонтни работи, мястото е обезопасено и не представлява риск за минаващите по улицата.

Продължава извънредната работа на екипите ни

03 декември 2017

Последните две денонощия и обилните валежи в София мобилизираха работата на екипите на "Софийска вода" АД, които отстраняват постъпващите сигнали за наводнени пътни и жилищни сгради. Падналите над 40л/кв м (вижте видео: https://www.youtube.com/watch?v=bL9ao6wzpPc ) изкараха екипите на адресите, постъпващи по всички канали на дружеството и в пълен синхрон с аварийните служби на Столична община, за отстраняване на засегнати участъци и осигуряване на нормалния живот на столичани.

"Софийска вода" отново напомня за задължителното зазимяване на ВиК инсталациите

30 ноември 2017

С настъпването на зимния сезон „Софийска вода” АД напомня на клиентите си, че ВиК инсталациите и водомерните шахти в имотите трябва да се обезопасят срещу замръзване. Припомняме, че поддържането на водомерния възел против замръзване е ангажимент на клиента.
      
     
     
    You need to upgrade your Flash Player   
You need to upgrade your Flash Player
  

КонтактиВсички контакти

0800 1 21 21

безплатен телефон

Анти-корупционен телефон
02 812 25 21

АнкетаДруги анкети

Бихте ли се отказали от получаване на хартиена фактура от Софийска вода?

Споделете вашите впечатления