Валери Божинов и Станислав Ангелов връчиха наградите на бъдещите звезди в турнира "Децата и футболът" за купата на „Софийска вода“

15 септември 2018

Футболните звезди Валери Божинов и Станислав Ангелов посветиха днешния съботен ден на бъдещите им наследници във футболния турнир „Децата и футболът“ като ги мотивираха оживено в оспорваната финална битка и връчиха наградите на победителите. В крайна сметка в двубоя за първенството надви отборът на „Левски 1914“ с резултат 5:0 срещу своя противник „Левски – Раковски“.
 
Тази година за купата на „Софийска вода“ се бориха общо 8 отбора, които се класираха съответно: Левски 1914, Левски-Раковски, ЦСКА, Септември (София), Победа 2013, ФК "Интернасионал", ФК "Обеля" и ФК "Люлин". 
 
Участниците се съревноваваха и за множество индивидуални награди: „Най-добър вратар“, „Най-добър защитник“, „Най-добър полузащитник“, „Най-добър нападател“, „Голмайстор“, „Най-техничен състезател“, „Най-полезен състезател“, „Най-добър състезател на турнира“ и разбира се за приза „Най-добър треньор“, който грабна Манол Занев, треньор на победителите.
 
Мачовете се играха в две части по 20 минути, с неограничен брой смени при спряна игра. Всички отбори получиха футболна екипировка, топки и индивидуални награди, осигурени от „Софийска вода“.
 
Във връчването на наградите се включи още и зам.-министърът на спорта Стоян Андонов, а Петьо Велев, директор „Инженерни и строителни дейности“ на дружеството получи наградата за цялостен принос за турнира.
 
Състезанието, организирано от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Столична Община под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова се проведе за 18 поредна година в комплекс „Спортна София“ в Борисовата градина. „През всички тези години повече от 3500 деца преминаха през турнира, обикнаха играта, спортменството и станаха по-здрави, борбени и мотивирани да побеждават“, заяви при връчването на наградите Петьо Велев. За „Софийска вода“ подпомагането на турнира е осъзната социална отговорност за нашия град и бъдещото поколение.
Каква вода пием? Монтаж на водомери с дистанционно отчитане Онлайн смяна на собствеността