Пломбиране на водомери

Индивидуалните водомери, монтирани на водопроводните инсталации в сградите, е необходимо да бъдат пломбирани с пластмасова пломба.

Пластмасовата пломба се поставя на входящата връзка на водомера с вътрешната инсталация. Тя гарантира правилното използване на уреда и отчитане на потреблението на вода по показанията на водомера. „Софийска вода” поставя пломбата след заявка от клиента, в уговорен с него ден и час. Услугата се изпълнява, само ако водомерите отговарят на необходимите нормативни, технически и метрологични изисквания.

Цени

Услугабез ДДСв левас ДДСв лева
Пломбиране на индивидуален водомер6.007.20
„Софийска вода” предлага и допълнителна комплексна услуга за доставка, монтажи пломбиране на индивидуални водомери. Научете повече за нея.

За допълнителна информация можете да се обърнете към нашите
центрове за обслужване на клиенти или Телефонния ни център на номер 0800 1 21 21.

Как да заявите услугата?

За да заявите услугата е необходимо е да посетите удобен за Вас Център за обслужване на клиенти на Софийска вода или да позвъните на телефон 0800 1 21 21.

Необходима информация

Клиентски номер (при сгради етажна собственост - в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици - без открити индивидуални партиди, е необходим клиентския номер на партидата на общия водомер);
Точен адрес на имота;
Телефон за връзка с клиента, заявил услугата.

Каква вода пием? Онлайн смяна на партида