„Софийска вода”, част от Веолия, инвестира в хората като предоставя подходящи възможности за развитие. Чрез модерна социална политика ние се стремим към постигане на висока персонална ефективност и лично обвързване на служителите с целите и приоритетите на дружеството. Приветстваме младите, креативни специалисти, готови да посрещнат предизвикателствата и да станат част от големия ни екип.Our Team

Дружеството прилага схема за поощряване на постиженията на служителите на компанията. Тя е създадена, за да отличи добрите лични резултати. Всяка година сред множество номинации от различни звена на фирмата се избира служител, който се отличава с приза "Златна звезда". Номинациите за служителите за разделени на категории, съответстващи на петте ценности на компанията: ОТГОВОРНОСТ, СОЛИДАРНОСТ, УВАЖЕНИЕ, ИНОВАТИВНОСТ и ОРИЕНТИРАНОСТ КЪМ КЛИЕНТА.
Всяка година "Софийска вода" отличава 5 „Златни звезди“. По този начин компанията оценява важността на индивидуалния принос на всеки служител към общия успех на екипа.

Информация за обработване на лични данни на кандидатите за работа в "Софийска вода" АД 

Стажантски позиции

  • Няма обявени стажантски позиции в момента.

Контакт с отдел Човешки ресурси

Полетата маркирани със звездичка (*) са задължителни.